top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Black Pinterest Icon
  • Black LinkedIn Icon
lachende business vrouw met laptop

RENATE HARTMAN

SOCIAL MEDIA MARKETING 
INSTAGRAM EXPERT | CANVA QUEEN

Ik help jou om je online business te laten groeien, een groter bereik en meer volgers in jouw doelgroep te krijgen en deze volgers om te zetten in betalende klanten.

IT'S TIME TO LEVEL UP!

VAN VOLGER NAAR KLANT NAAR FAN

Herken jij dit?

Je haalt geen of nauwelijks klanten uit Instagram..

Je hebt geen idee wat je elke dag op Instagram moet plaatsen..

Je ervaart stress omdat je het gevoel hebt dat je elke dag iets 'moet' posten..

 

Een aantal jaren geleden bevond ik me in exact dezelfde positie, ik zat met mijn handen in het haar, maar ik vond een manier om meer omzet te halen uit Instagram zonder dat je duizenden volgers hoeft te hebben.

 

Ik ben nu op een missie om mensen zoals jij te helpen hetzelfde te doen!

Met mijn 1:1 Grow your Gram Coaching programma help ik online ondernemers om via Instagram een groter bereik te creëren, meer volgers aan te trekken die passen bij jouw doelgroep en deze volgers om te zetten in betalende klanten.

vrouw met zonnebril bij zwembad luxe lifestyle

LAAT JOUW ONLINE

BEDRIJF GROEIEN

Wanneer je besluit om samen met mij aan de slag te gaan met het opschalen van jouw bedrijf op Instagram, dan krijg je maximale ondersteuning:

  • toegang tot de online training

  • verkoopadvies en marketingstrategieën

  • wekelijkse 1:1 coaching calls

  • support groep

  • directe ondersteuning via chat

RH_training omgeving_EN.png

ALS JE DOET WAAR JE VAN HOUDT,
WERK JE GEEN DAG MEER IN JE LEVEN

Als je elke dag werkt aan je passie, dan hoef je geen dag meer te werken in je leven. Ok, werken moet je natuurlijk altijd, maar als je elke dag met enthousiasme en veel plezier werkt aan je eigen bedrijf, dan voelt het niet als werk. 

Het opbouwen van je bedrijf op Instagram begint en eindigt bij jou. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het vereist alleen discipline. Als ondernemer ben je je eigen werknemer en je gaat een verplichting aan met jezelf. Ben jij klaar voor het opschalen van jouw online bedrijf? Zet dan nu je eerste stap! Dit is het begin van een GROTE verandering.

 

Waar wacht je nog op? 

RH_staande foto's (6).png

INSTAGRAM TRAINING

Ben je al een ondernemer / kleine ondernemer en wil je leren hoe je je bedrijf kunt laten groeien op sociale media? Binnenkort komen mijn Instagram Online Trainingen beschikbaar die jouw inkomsten laat genereren op Instagram! 

bottom of page