top of page

OVER MIJ

Ik ben Renate Hartman. Online onderneemster sinds 2017. Social Media Specialist, Business Coach & Personal Branding Expert. 

Na 28 jaar fulltime werken, waarvan 10 jaar als alleenstaande moeder, raakte ik in 2017 mijn baan als Marketing & Communicatie Manager kwijt door een beroerte. Al het harde werken, studeren, overwerken voor mijn carrière, ging in één keer door het afvoerputje.


Na een revalidatietraject, waarbij ik mezelf diverse malen tegen kwam en ik moest leren accepteren dat terug gaan naar mijn oude leven, mijn oude baan, mijn oude lichaam er niet meer in zat, werd mijn motto:

 

Je hebt twee opties: of je vindt een excuus of je vindt een motivatie.


Ik koos voor de tweede optie en ging op zoek naar een oplossing om weer een financieel onafhankelijke vrouw te kunnen worden. Ik wilde iets waarbij ik thuis kon werken, waarbij ik mijn planning in eigen hand heb. Ik koos voor het Online Ondernemerschap en met succes. Het heeft mijn leven 180 graden veranderd in positieve zin! Wat ik precies doe?

Ik help ambitieuze vrouwen om online een bedrijf op te zetten en er een winstgevende onderneming van te maken d.m.v. mijn bewezen succesvolle Social Media strategie.  

Nu is het mijn missie om anderen, die in een situatie zitten waarin ze vastlopen, te helpen door dezelfde kans te bieden. Onthoud altijd dat je regen nodig hebt om van de regenbogen te genieten. Het is jouw keuze, kies jij voor het excuus of voor de motivatie? Laten we samen jouw toekomst veranderen!

IMG_4086 3.JPG

CHANGE YOUR FUTURE

Cream and White Photographic Wedding Photographer Portfolio & Resume Website_edited.jpg

Tegenwoordig geniet ik vooral van de vrijheid die het ondernemerschap met zich mee brengt. Waar ik eerst met een club mensen op kantoor zat en 24/7 bereikbaar was voor mijn werkgever en de pers, werk ik tegenwoordig lekker vanuit huis. Ik heb de perfecte balans gevonden tussen werken en genieten. Baas zijn over mijn eigen planning geeft me meer rust. Ondernemerschap vraagt meer discipline, want er moet natuurlijk ook gewerkt worden, anders komt er geen geld binnen. Ik merk dat ik het echt heerlijk vind om vanuit huis te werken en tussendoor lekker de natuur in te gaan met Milo, ons hondje.

Ik kan zo genieten van de vrijheid die het ondernemerschap met zich mee brengt.

Reizen naar mooie bestemmingen op deze aardbol maakt me zo gelukkig en senang. Het geeft me het gevoel dat ik leef!

bottom of page