top of page

Deze Instagram features werken het best

Voor Groei: Reels zijn momenteel de perfecte tool om te groeien en klanten te krijgen. Binnenkort ga ik een Reels Challenge lanceren waarmee we Instagram gaan CRUSHEN als het gaat om groei en betrokkenheid! Zorg dat je geabonneerd bent op mijn InstaNews, anders mis je dit. Als je je aanmeldt dan ontvang je meteen een gratis 30 dagen Content Planner.

Naast Reels wil je ook content maken dat wat makkelijker te delen is.


Voor Betrokkenheid: Er zijn verschillende manieren om je publiek te laten reageren op en interactie te hebben met jouw berichten. Dat betekent het gebruik van dingen als:

  • Stories stickers

  • Polls stickers

  • Vragen stickers

Posts met één afbeelding werken in dit stadium beter dan carrousels of Reels. Waarom? Ze komen minder vaak voor op Instagram, waardoor ze opvallen en meer aandacht trekken.


Voor Leadgeneratie: Bij lead gen draait alles om het interesseren en enthousiasmeren van mensen voor wat je te bieden hebt. Een van de beste manieren om dat te doen is met live video's en privé berichten. Houd deze punten dus in gedachten om ervoor te zorgen dat al jouw marketinginspanningen meetellen, in welk seizoen je je ook bevindt!


Vergeet niet je inbox in de gaten te houden en me te volgen op Instagram, want je zult zeker deel willen uitmaken van de nieuwe Reels Challenge zodra deze live gaat!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page